Инструкции Candybox м. Февруари 2023

Да покажем Любовта на децата през този месец!

Книжката и вдъхновението през Февруари е от „Кой обича дракона?“, любима поредица вкъщи, която децата искат да четем и препрочитаме отново и отново. Книжката е много забавна, с нея ще извършвате различни дейности и безспорно ще се почувствате щастливи след това. Силно ви препоръчвам, докато четете да влезете в роля и да разсмеете децата.

Например бройте силно заедно до 10 (стр.7), галете дракона по гърба (стр. 19), подскачайте и тропайте силно с крака (стр.25).

Направи си драконче- използвай видеото , ако не се ориентираш

(1) Направи си сам драконче – YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=gDDly9S0OYc

Второто занимание , вдъхновено от книжката е супер мило . Опишете , заедно с детето най- милите думи и му кажете колко много значи то за вас. Аз използвах тези думички:

Очарователен, уникален, магичен, любим, мил, весел, ценен, забавен, чаровен, игрив…

Сложете го на видно място и ги четете заедно често…

Следващо занимание- сърца със магически рисунки за изтриване. Използвайте обикновена клечка за зъби и изобразете вашето послание. След това може да закрепите дървена клечка отзад и да подарите на любим човек.

Наш гост този месец са DiamantArt, с техните блестящи стикери може да украсите тефтери, ранички, чаши, кутии, саксии или каквото ви хрумне. Препоръчвам първо да залепите стикера на определеното място и след това да добавите мънистата.
Ако мислите, че вашето дете няма да може да се справи, използвайте стикерите за вас. Моето момче им се радва от 4год. възраст. Доказано е, че диамантеното изкуство действа като терапия.

В сайта на www.diamantart.bg може да разгледате много и най- различни диамантени предложения. А с код : KAMI10, ще получите и допълнителна отстъпка от 10% за всички продукти.

Книжката с картички ще може да използвате до края на годината, почти за всеки повод.

Мартенички.

Приготвила съм ви комплект за мартенички гривни, мисля че всеки би се справил с тях. Както и гипсова фигурка за оцветяване. И още една идея с подкова за късмет на всяка къща.

                           Може да си изрежете подкова от картон и да увиете с преждата.

Мисля, че този месец няма да скучаем. Желая ви много обич и сплотени мигове. А през март ще се погрижим мама да се чувства добре.

Очаквам ви в инстаграм или на фейсбук страничката ми.

Ками Веселинова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *