Хаштаг Пловдив с деца

Ние казваме- да!

Не пропускайте тази дестинация, защото там ще откриете за всеки член от семейството по нещо интересно.

Планувах тази мини ваканция още преди месец- два и нямахме търпение голямото ми момче Ники да завърши училищните ангажименти, за да потеглим.

Вярваме, че най-добрите спомени се създават, когато семействата правят забавни неща заедно. Споделяме ви нашето приключение и дестинации, които посетихме с две деца и се надявам да намерите полезна информация за вас.

Когато сме на ново място аз обожавам да се разхождам и да снимам всички тези нови неща и всички малки елементи, които не виждам в ежедневието ми. Мъжът ми предпочита да опитва нови храни, а децата- децата винаги си търсят всякакви нови пързалки и люлки…

Първа спирка за нас беше Регионален Природонаучен музей. Място, което задължително да посетите, когато сте в Пловдив. Има богата и разнообразна експозиция, с която децата да опознаят отблизо любимите си животни. Децата научиха имената на много нови видове, разгледахме богатата им колекция от минерали, дори си направихме снимка с истинска акула.

А ако харесвате пеперуди, като мен посетете новата им зала „Тропик“ задължително.

След това любовта към изкуството ни отведе към Античен театър Пловдив. Забележително място, което носи духа на своята епоха. Културният живот в Пловдив е жив и това толкова много ме радва. Съжалявам само, че не успяхме да се насладим на някое от събитията им. Но това ми напомня, че ще се върна там отново.

И накрая забавленията за децата. Избрахме Парк и СПА хотел Марково, където открихме страхотни детски басейни, детски клуб, детска площадка, игри с аниматор, детско кино, футболно игрище и дори мини зоокът!

За хотела мога да кажа само, че ако сте двойка, която иска да си почине, да се гушка в ъгъла на басейна и да се наслаждава на престоя си- не, това не е вашето място! Но ако имате малки откриватели,който търсят разнообразие, тогава си вземете две чаши вино за вечеря и се насладете на залеза! Отличен избор!

Избираме да отидем отново на това завладяващо и интересно място, защото изкуството там е завладяващо за цял живот! А в Пловдив е лесно да пропуснеш нещо невероятно 🙂

Ако имате въпроси, искате да ми разкажете за вашите семейни приключения или просто да си поговорим за Пловдив, ще ме откриете в социалните мрежи:

Instagram- Мама Ками с камера (@mom_camera_by_kami_veselinova)

Facebook- Мама Ками с камера https://www.facebook.com/momcamerabykami

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *