Candybox м. Юни

Инструкции

Преди да ви представя новата кутия на Candybox за м. Юни, искам да благодаря на всички вас за нестихващият интерес, благодаря че ми пишете, че се вълнувате и ми изпращате снимки на творенията ви. Благодаря от сърце, това е моята сила – да правя този свят едно по-красиво място!

Кутия за м. Юни се получи „от раз“, както се казва. Когато те връхлети вдъхновението, всичко върви гладко. Съжалявам само, че не приготвих повече бройки от нея.

Книгата, която ви представям този месец е „Песен за Хаяуата“ на издателство Изток- запад. Мисля, че е чудесен избор и ще изпълни библиотеката ви с мъдрости и красиви илюстрации. Използвайте книгата за да запознаете децата със света на тези чудати хора, разкажете им какво знаете за тях и как са живеели, вижте красивите рисунки и задължително си измислете заедно индианско име. Моето е „Тихата стъпка“.

Ще откриете специфична индианска лента за глава, с която да привлечете внимание. Знаете ли, че не всеки може да носи този накит? Само най-смелите и храбри войни имали честта.

Ще си направим капан за сънища и за украса на детската стая.

Капанът за сънища винаги е ръчно изработен и винаги има едно, единствено предназначение- да пази и закриля всички членове на семейството от лошите сънища. Вижте всички подробности във видеото:

Успях да приготвя картонени фигурки, с които да си изработите сами индианско селце. Моите момчета много се забавляваха през целия процес на създаване на  селото. За целта използвайте кутията на Candybox за основа. Нарисувайте небе и трева, а след това добавете фигурките с двойно залепяща лента. Добавете облаци от памук или дори истински камъчета за по- реалистична картина. Оставете децата да решат сами как ще изглежда тяхното село.

Специално за вас, Дани от fantasy_official_bg, предоставя код за отстъпка -20% за ръчно изработена детска ТИПИ палатка. Сигурна съм, че децата ще се забавляват и ще фантазират, докато играят. Подходяща е както за игри на открито, така и за удобство в детската стая. Може да разгледате всичките й артикули тук:

Фантазия | Facebook

фантазия (@fantasy_official_bg) •

А в мистериозното пликче този месец ще откриете апликация за дрехи, която трябва само да изгладите с ютия и да залепите върху бяла тениска или върху платнена чанта, възглавници или каквото друго ви хрумне. Покажете ми крайният резултат!

Давам ви още една допълнителна идея с индианче. Необходима ви е една малка ръчичка и бои. Оставете отпечатък на бял лист /използвайте различни цветове на всяко пръстче/ и нарисувайте лице на човечето.

Нарисувай индианче човече

Надявам се с тези идеи и книгата, която избрах за м. Юни да имате едно наистина забавно индианско приключение 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *