Candybox м. Юли

Инструкци

Знаете ли кое е най-готиното на творчески кутии Candybox? Най- готиното е, че аз измислям нови идеи, занимания и предоставям материалите, за да може вие с децата си да прекарате незабравимо време заедно, да творите и много да се забавлявате. Всеки месец- различна тема ще държи децата будни, а книжките, които ще съберете в края на годината са само бонус в библиотеката.

С моите момчета сме приготвили дълъг списък с пътешествия през летните дни, затова и кутията за м.Юли е  вдъхновена от тази тема.

В книжката на Софтпрес „ Български исторически паметници: научи и оцвети“ ще откриете идеи за посещение на исторически забележителности в нашата страна. С децата вече започнахме да оцветяваме всяко посетено място. А пък и научихме доста нови неща.

Още една прекрасна книжка ще откриете този месец в кутиите, това е книга- дневник „ Дневник на почивните дни“ на Веселина Пройчева и ще събере всички хубави снимки и спомени, които сте си натрупали . / Аз ще ползвам целогодишно/

Първата задачка, която съм ви приготвила е ПАСПОРТ. За да пътешестваме с деца или без, ще ни трябва документ за самоличност. Разкажете и обяснете на децата за този, толкова важен паспорт, след това изрежете и прегънете. С телбод захванете заедно двете листчета и започнете да попълвате.

Продължаваме с любимото ми занимание по време на почивка- снимките. Надявам се и вие да обичате да се снимате. Инструкциите за фотоапарата са лесни- оцвети, направи прорез и нарисувай всички места, на които искаш да отидеш.

Когато сме в колата се опитвам да измислям всевъзможни занимания, за да задържа вниманието им и да не грабнат телефоните. Затова приготвих игра „Измисли история“. Условията са много лесни- всеки играч тегли по 3 карти без да гледа и измисля смешна история с тях. Получават се хиляди истории, някой от тях са небавилици, но и това ги прави забавни за цялото семейство.

В пликчето изненада ще откриете нещо за записване на всички емоции.

Бонус към днешната кутия са любими рецепти за път на Хари от profesiyamama.Не си представям пътешествие без нещо за хапване. Вижте колко хубави предложения ни е оставила тук:

Професия Мама (@profesiyamama) • https://www.instagram.com/p/CP5Eq90D5ak/

Очаквам ви в инстаграм или на фейсбук страничката ми, за да ми покажете и споделите вашите летни приключения.

С пожелание за топли, спокойни и усмихнати летни дни!

P.S. М. Август ще бъдем ваканция и ние, ще се видим преди Септември с много тен и нови идеи.

Ками Веселинова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *