Инструкции

Септември е месецът на новите знания. Затова избрах книжката „Училището на Барбароните“, защото ни очакват много нови знания, докато се забавляваме. Светът на Барбароните е любим на мен и моите момчета, приготвили сме ви много арт занимания и училищни проекти, дори и да не сте стъпвали в училището.

Направи си сам моливник

Всеки ученик има нужда от моливник и място, в което да прибира своите материали. Намерете стара кръгла кутия от чипс, бонбони, пурички или просто подходяща, която харесва на вас. Използвайте листа с барбароните, който е с двойно залепящ гръб. Първо изрежете и след това лепете. В облачето може да напишете текст по желание.

Банер за детската стая или за украса

Ще си направим лесно банер за украса, за настроение и за забавление. Първата стъпка е да изрежете всички флаери от листа А4. След това използвайте изненадата в Mistery bag, с помощта на която ще надпишете вашият банер. Може да използвате перфоратор, за да направите дупки и да промушите дълга панделка или да залепите с двойно лепяща лента. Надписът е по ваше желание- име, пожелание, любима думичка…

Магнит Барбарон

Най- много се забавлявахме, докато направихме магнитите за вас. Силно се надявам да са пристигнали здрави до вас. Първа стъпка оцветете в любими цветове, втора стъпка залепете на гърба магнитната лента. И не забравяйте да ми покажете какво сте сътворили .

Есенни гъбки

Барбарири ни е любимец, разбира се. Решихме да влезем в неговият час и да направим заедно гъбки. Използвайте глината за тази задачка. Лесна за работа е, съхне по- трудно от обикновен пластилин и трябва да съхраните много добре, ако не изразходите цялата. Може да си направите и зеленчукова градина, както е показано в книжката.А защо не и цялото семейство на татко Барба. Важно е да използвате любимите си цветове.

За финал предоставям за вас още една забавна игра, за развитие и опознаване на цветовете в дигитален вариант. Може да разпечатате или да прерисувате подобна. Целта е децата за опознаят цветовете, като следват последователсността на барбароните.

Желая ви весели дни в училищните занимания. Очаквам ви в инстаграм или на фейсбук страничката ми, за да ми покажете и споделите вашите барбарони.

Ками Веселинова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *