Candybox м. Май

Инструкции

Здравейте, творящи!

Време е да ви представя кутията на Candybox за м. Май. Толкова съм щастлива, че наш гост е очарователният заек Питър. За да запознаем младите читатели с любимите зайци на всички съм приготвила занимания и подаръци  към книжката.

Интересен факт

През цялата 2022г честваме 120години от създаването на оригиналната приказка „Приказка за зайчето Питър“ от неговата авторка Биатрикс Потър. Затова издателство „Труд“ обещават много нови истории до края на годината.

Книжката, която ще откриеш в творческа кутия за деца Candybox е новото заглавие „Пикникът на Питър“. С повдигащи се капачета и много движещи се елементи малките пакостници ще планират пикник. И от къде, според вас, ще вземат зеленчуци за своето парти? Да, от градината на Мистър Макгрегър! На всяка страница ви очакват нови елементи и прекрасни илюстрации.

Ще откриеш моята първа настолна авторска игра „Забавна азбука с Питър“. Създадена с много любов за децата, за да може да упражним буквите докато играем. Гарантирам забавление за цялото семейство.

За всяко детенце съм подготвила и постер за детската стая с неговото име. За да остане мил спомен от срещата му с Зайко Питър. Важно е да знаете, че сами трябва да добавите рамка в размер А4, защото изпращането на такава по куриерите за мен е много лош спомен.

Следва „Направи си сам“ проект – градината на Мистър Макгрегър. За да използваме всички елементи и да имаме нулев отпадък от кутията този месец решиш да измайсторим зеленчукова градина. В няколко лесни стъпки , заедно с детето си, може да оцветите, да изрежете и залепите елементите и да се радвате на новата си градина.

Допълнително- използвайте принтираните елементи, за да научите нови думички. Също така може да направите мемори игра за памет или просто да ги включите в игра, докато четете книжката.

И  последно за най- любознателните приготвих плик и бланка за писмо. Ако детето не може да пише, помогнете му. Нека разкаже на зайчетата къде живее, кои са неговите приятели, какво интересно има в неговият град или кои са любимите му зеленчуци. Сигурна съм, че ще прекарате качествено време заедно. А след това запазете за спомен.

В пликчето изненада този месец ви очаква нещо много вкусно, изработено от Didi’s Bakery.

А ако сте стигнали до тук, тогава вие сте наистина креативна мама и трябва много да се гордеете, че развивате въображението на детето си по този творчески начин.

Очаквам ви в инстаграм или на фейсбук страничката ми, за да си поговорим.

През м. Юни ще представя и нашите абонаментни планова за вас! С пожелание за палави игри с малките пакостници!

Ками Веселинова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *