За мен

Запознайте се с моя екип

Здравейте! Аз съм Камелия и съм създател на блога „Мама Ками с камера“. Стремя се да направя ежедневието на моето семейство забавно и креативно. Обичам да играя с децата си и сама да правя декорации за нашият щастлив дом. Шедьовъра на живота ми са две прекрасни момчета на 3г и 8г , които ме забавляват всеки ден, държат ме далеч от компютъра и са моето вдъхновение за блога. Създавам висококачествено съдържание и искам да вдъхновя и вас за лесни игри вкъщи, любими книжки и направи си сам проекти. 

За мен

Аз съм творец по душа – обичам красотата във всичките й форми. Винаги съм обожавала да снимам и да запечатвам всеки миг от живота – това е моята страст! Завършила съм интериор и зная най- добре как се работи с Photoshop. Изработвам по индивидуална поръчка фотокниги, постери, покани, бонбони със снимка, парти артикули и всичко свързано с печат. Имам малка книжарничка в гр.Правец и там творя на воля, това е моя сбъдната мечта. 

Дани – тате в бойна готовност

Дани е земната половинка в нашият забавен  отбор.  Да се погрижи за всеки, да намери креативно решение, дори ако се наложи да обърне хода на живота ни на 180* и то така на шега, като в детска игра… И винаги насреща за поредния нов проект, независимо нов лайф или идея за нова кухня!

Ники – нещотърсачът 

Стотиците динозаври, с които създава свят, изпълнен с  игри.  Невероятните за възрастта му рисунки и още по-мистичните му обяснения на нарисуваното, измислените сценарии, забавления и оригинални отговори направиха животът ни по-шарен и динамичен. Предизвикателството да отговориш по детски на въпрос зададен като от възрастен е огромно! 

И Антоан – пакостникът

Дяволит поглед, нестихваща енергия, облечени в ангелска невинност – сигурен знак, че ще нарисувам всички стени с размах и ще накарам всички да възкликнат накрая: оо, ти си ангелче!!!  Неустоим, с характер и …невероятно чаровен.. Снимаш ли, мамо?

Свържи се с мен по мейл или ме намери в някоя от социалните мрежи:

Instagram и Facebook.

mom.camera@abv.bg