Абонаментни творчески кутии за деца Candy box

През последният месец и малко развивам Candy box- абонаментни кутии за деца. Кутиите са създадени, за да разширят въображението на децата чааак до небето. Това е мотото ми „ Небето е лимит за детското въображение“.

Защо Канди?

К– първата буквичка съм аз, движещата сила в това начинание

А– е за малкият ми изследовател Антоан

Н– е моето голямо и умно момче

Ди– моят мъж, който винаги ме връща на земята и се старае да ми угоди.

И най-вече защото обичам изкуството и децата!…

Ще работим с хартия, ще творим с бои, ще се учим… Но това, което наистина отличава Candy Box от други подобни е, че всяка детска кутия е вдъхновена от КНИЖКА. Искам да се влюбят в четенето и да осъзнаят колко важно е то, докато играят!

Това са книжни приключенски кутии за деца, доставени до вратата ви.Всяка месечна кутия ще идва с тематична история. Ще съдържа книжка, готови за следване инструкции, снимки и всички необходими материали, с които да създадете изкуство. Също така знам колко много децата обичат изненадите, затова съм приготвила Misterybag- мистериозно пликче, което ще бъде изненада и ще бъде с различно съдържание всеки месец.Препоръчва се за деца на възраст от 3-9г (по- малките деца ще се нуждаят от помощ). Всички игри са творчески, научни и занаятчийски, ще помогнат на развитието на детето, докато се забавляват.

Важно е да знаете, че не е нужно да поръчвате всеки месец, а само тогава, когато темата Ви харесва и е подходяща за вашето дете.

Може да поръчате тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *