Книжки за болницата в гр. Етрополе

Кампанията е приключена!

През месец Февруари 2020г бях повече от седмица в болницата в гр. Ботевград с малкото ми момче Тони. Изкара много тежка плевмония. За съжаление, по това време в района нямаше нито едно свободно място в детските отделения. Престоят не беше приятен, но това което ме побъркваше е, че времето е спряло. Една седмица ми се струваше повече от вечност… Изписаха ни живи и здрави, но болни деца продължаваха да идват.

След около месец, група младежи от гр. Етрополе стартираха кампания за набиране на книжки в детските отделения на болницата. Веднага приех инициативата с отворено сърце и ги подкрепих.

Силно се надявам, че престоят в болниците и времето споделено там ще мине по леко с книжка в ръка. Дори само да се разсеят за минута- две.

В кампанията се включиха ужасно много хора. Беше началото на пандемията, но всички имаха огромно желание да помогнат. С помощта на приятели, майки от цяла България, дори и от Испания , издателства / огромно благодаря на изд. Клевър бук/ успяхме да съберем и напълним достатъчно интересни заглавия за болницата в гр. Етрополе. Освен приказки, за оцветяване , романи имаше и полезни енциклопедии за човешкото тяло. Радвам се, че и децата ми участваха и помагаха през цялото време.

А подкрепата, която дадохме на тези млади хора от гр. Етрополе даде още по голям смисъл. От тогава не съм посещавала болницата / и Слава богу/, но тези каузи винаги ще споделя!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *