Кампания за център Яника

Кампания за набиране на учебни материали за деца с увреден слух от център Яника гр. София

Активна до 10 Септември 2021г

Имам нова мисия! И имам възможността чрез силата на интернет и социалните мрежи да помагам на повече хора. Повечето от вас не знаят, но аз и моята майка даряваме и помагаме на бедни семейства през цялата година. Не споделям това за да се хваля, да изпъквам или нещо друго, а за да успеем заедно.

Просто вярвам, че Коледа е всеки ден !

Затова избрах лично моята мисия и ще организирам кампания, в която зная че даренията ще се използват само и единствено за подпомагане на децата от центъра. С началото на новата учебна година 2021/22г реших да подпомогна на Център за деца с увреден слух „Яника“. / тук може да видите кампанията ми от миналата година, където събрах книжки за децата в болницата в гр. Етрополе/.

Център за деца с увреден слух „Яника“- гр.София работят с ръце и сърце! Тяхното изкуство дава смисъл и светлина на много семейства. Ежедневно помагат на деца с увреден слух и речеви нарушения. В центъра работят екип от слухово-речеви рехабилитатори, логопеди и психолог, които се грижат за невероятния напредък на децата. Със старта на новата учебна година те имат нужда от канцеларски материали, с които да творят. Например- пера за дихателни упражнения, четки за рисуване, хартии и лепило, различни елементи за арт занимания. И всички ние ще им помогнем!

Как?

Как?

1. Докато пазаруваш за твоето дете, добави още нещо и за тях и ми го дай, за да събера всичко на едно място.

2. Може да ми изпратиш лично средства, с които аз да избера от какво още имат нужда. Или да събера за нещо по- голямо.

3. Дари директно на тяхната сметка / ще я откриеш в сайта им www.yanikabg.com/.

Мисията, която имат те е в пъти по- добра от това да ги подкрепим и да изпратим материали. Всяка малка помощ- има смисъл. Кампанията започва днес и ще продължи до 10.09.2021г, след това лично ще предам всички събрани съкровища на тях .

За всякакви въпроси съм на разположение ето тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *