Какво да подарим на жена, която си има всичко?

Преди няколко дни беше моят 34-ти рожден ден. Но едно от най- честите пожелания, което чувам е   „Желаем ти здраве, ти си имаш всичко!“ Да, така е и съм благодарна за това! И все пак подаръци се правят за удоволствие на даряващият, а не заради заслугите на получаващия.

 За тези от вас, които се чудят какво да подарят на скъпа за тях жена, чудят се как да я зарадват и да изберат перфектният подарък, аз подбрах 5 уникални предложения за вас. Знам, пазаруването и избирането на подаръци е трудно, но тези подбрани подаръци ще се харесат на всяка жена.

Подарете й ръчно изработен комплект от LaLa Art store

Комплекти (2llala.com)https://2llala.com/shop/produkt-kategoriya/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8/

Няма жена, която да не се зарадва на чанта! Или на книга. А когато съчетаете чанта, книга и добавите красива калъфка за книги- задачата ви изобщо няма да е трудна. Лина рисува вълшебно и твори от сърце. В нейните артикули се крие УНИКАЛНОСТ, а това ще зарадва всяка жена.  Сигурна съм, че подаръкът ще бъде високо оценен.

Второто предложение е подарък- фотосесия

https://www.facebook.com/gospojacheresha

Искате ли да направите подарък, който ще бъде съхранен за цял живот? Аз, като майка на две деца, не мога да не оценя този подарък като страхотен! Жената, която прави толкова специални моменти на моето семейство е г-жа Череша. Можете да изберете да подарите пълна фотосесия или част от сесия – зависи от вас. Може да изберете на нея да присъства цялото семейство или да бъде индивидуална. Но със сигурност ще остави скъп  спомен от този красив живот!

Предложение номер три- посветете й стих

https://www.facebook.com/stihti

Написан специално за нея стих, пожелание или вдъхновение. Петя е царицата на думите, трябва само да го съгласувате с нея. Този подарък винаги ще усмихне получателя си и освен това ще краси домът му.

Следващото предложение е за здравословен начин на живот.

Подарете на любимата жена кошница със здравословни и био продукти. Направете сами или се доверете на приятел, но подберете най- интересните и здравословни продукти в този подарък. Бонус идея- добавете вътре абонаментна карта за плуване, танци, пилатес, йога, карате. Зная, че оценката ще е висока.

И последното предложение за жена, на която вече сте подарявали дрехи, обувки и козметика…Подарете й време- време да прекарате заедно, време за почивка, време за пазар или за нещо, което обича да прави.

Обичам всички тези идеи за подаръци и затова реших да споделя с вас. Особено, ако вие или жената в живота си просто имате всичко .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *