Инструкции Candybox м. Януари 2023

Здравейте, родители!

Благодаря ви, че сте в това приключение наречено Candybox. За мен е чест и удоволствие да виждам колко много будни и заинтересовани родители има в днешният дигитален свят. Най- важното, което искам да ви предам с кутиите е да поддържаме интереса на децата към книгите и да ги държим будни за нови знания. Желая ви една наистина вълнуваща 2023 година, изпълнена със щастливи мигове.

Както вече знаете, всеки месец на гости ще ни бъде ново издателство, а аз ще ви предлагам различни дейности и активности, свързани с книгата им. Ще се учим, докато творим и се забавляваме.

Радвам се, че този месец ви представям новото заглавие „Машинарийковци“ на изд. Каничка. Наистина се влюбих в историята и илюстрациите. Няма да скрия, че Коста стана любимец вкъщи. Мисля, че книгата чудесно се вписва в идеята за майсторене и забавление. Тук е мястото да кажа, че от издателството дават специална отстъпка -10% на сайта им Kanichka Books | Начало за другите им заглавия, които са също толкова впечатляващи.

Използвай код: kami10 до края на месец Януари

Препоръчвам ви първо да запознаете децата с героите и с техните забавни приключения в първа глава. След това е първата ни мисия- Направи си градината на баба Зайка. Докато четете с тях книжката, предизвикайте любопитството им . Например “ Искаш ли и ние да си направим зеленчукова градина?“, „Хайде да видим какви зеленчуци обичат героите“, „А ти?“. Важно е да назовават плодовете и зеленчуците, помагайте им, ако все още не могат да се справят. Във видеото ще видите нашата градина.

DIY Зеленчукова градина – YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=My5bHR-E93s

Мисия номер 2 ще откриете на страница 11-12, когато героите се опитват да прескочат оградата и правят Лисохвъргач. Използвайте пинг- понг топчета, меки помпони или топче от хартия, за да се забавлявате. Направете си мишена и давайте точки на този, които уцели най- далеч или най- точно. Ето видео с инструкциите:

DIY Изтрелвач от дървени клечки – YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=dAGQeF4Cf2M

И за финал ще си направим не страшно, а весело плашило. Инструкциите са тук:

DIY Направи си сам „Плашило“ от хартия – YouTube

Финала на историята ми е любим. Очаквам да споделите и вашите проекти във ФБ групата ни.

Очаквам ви в инстаграм или на фейсбук страничката ми.

Ками Веселинова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *