Добавете малко блясък към семейните вечери с Diamandart.bg

Добавете малко блясък към семейните вечери с Diamantart.bg!

Диамантените гоблени са идеално забавление, на което да се насладите заедно с децата си. Това се очертава да бъде най-популярният занаят през този зимен сезон.

Ако не сте запознати – диамантените гоблени са вид изкуство, като мозайка с блестящи мъниста, които лепите върху платно. На платното са нарисувани символи, по които се ориентирате за цветовете. А когато я завършите ще се радвате на парче изкуство вкъщи.

Прочететe нататък и сами ще се убедите колко е забавно.

Не се нуждаете от никакви тайни дарби или вроден талант, преди да започнете. Вкъщи обожавам да включвам и децата в това арт занимание. От развиване на двигателни умения до приятен артистичен изход от екраните. Не забравяйте да изберете правилният комплект за вашето дете. Ако не сте сигурни и това е първият им комплект, започнете с кръгли мъниста, за да тествате нивото на уменията им.

А сега ще ви покажа топ 3 на ДИАМАНТЕНИ предложения от нашите приятели https://diamantart.bg

На първо място те предложиха на децата кръгъл диамантен гоблен с рамка. Ники / 9г/ хареса много цветовете на „ХЪСКИ“ и че завършен гобленът прилича на картина на изкуството. Той сега се запознава с прекрасни произведения, а диамантеното изкуство го кара да се чувства като художник.

Второто предложение е за по- малките сладури. Тони на 3г предпочете Диамантената книжка „ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО“. Тя се състои от 10 страници малки диамантени гоблени на тема животни и е подходяща за тази възраст.

А най- веселият от всички е тази лампа- снежен човек. Просто я обожавам. Внася толкова много празнично настроение в домът ни. Направихме я заедно с децата и е невероятна за подарък за предстоящите празници, за приятно прекарано време заедно и дори за тихи игри вкъщи.

Трябва да знаете, че всеки комплект съдържа :

  • Висококачествено платно с залепващо покритие и отпечатана схема на изображението
  • Инструкции за ползване
  • Цветни диамантени мъниста
  • Пластмасово контейнерче за мънистата
  • Писалка за взимане и залепяне на диамантите
  • Лепило

 По принцип има всичко, което да позволи на въображението на детето ти да се освободи!

Diamant Art  предлагат всичко от анимационни принцеси до животни, религия и фентъзи. В сайта им Ви очакват много изненади и специални оферти, от които си струва да се възползвате. Коледната им оферта е „Купи диамантен гоблен за възрастни и добави детски гоблен с 30% отстъпка“, самата оферта ще откриете тук -> https://diamantart.bg/page/relaksirashta-semeina-koleda

С момчетата заснехме подробно видео на целият процес по създаването на диамантен гоблен. Вижте колко е забавно.

Диамантени гоблени с моите деца и https://diamantart.bg/ – YouTube

Горди сме, че допринасяме за това толкова интересно хоби вкъщи и че насърчаваме децата да бъдат креативни, внимателни и много щастливи.

 Благодаря за тази идея, Диамантарт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *