Да запазим семейството си здраво с Алтория

За съжаление, този уютен сезон носи и по-висок риск от настинки, грип и вируси. Така че, поддържането на семейството ви здраво и безопасно е по-важно от всякога. Ето моите три тайни през тази зима:

Първото е да подобрите хранителните навици.

·Балансирано разнообразие от храни

·Да останете хидратирани също е от съществено значение

·Обща хигиена, като редовно миене на ръце

Второто е сънят. Сънят е изключително важен за растежа и развитието . Също така е от жизненоважно значение в борбата с болестите. Уверете се, че децата ви спят достатъчно.

И третото, най- важното, засилете имунната система чрез природата. Най- добре използвайте билки или лечебни растения , защото както знаем натуралните продукти не вредят.

Аз открих палитра от лечебни, натурални продукти във Велеви Фарма ООД / Velevi Pharma LTD. Продуктите са изцяло създадени от лечебни растения, събирани в България. Функцията им е както за общото състояние на организма така и за разрешаването на по-специфични проблеми.

Използвайки едни от най-лековитите растения в България като очиболец, лечебна ружа и кръвен здравец, д-р Георги Велев е разработил и създал продукти за здраве, категорично доказани в помощ на имунната система, проблемите на дихателните пътища и нормалната функция на организма. Продуктите са подходящи за деца и възрастни. Ароматни сиропи с вкус на малина, ягода и череша.

На моите деца слабото място е дихателната система и затова се доверих на Altoria- натурален продукт, взет от необикновеното многообразие на природата и без странични действия. Алтория сироп, средство за справяне с упоритата кашлица е подходящ за деца от 1 до 3 години – по 1 чаена лъжичка на ден. За деца от 4 до 8 години – 1 чаена лъжичка 2 пъти на ден. А при упорита кашлица за възрастни са подходящи капсулите Алториа. Продукта е в помощ на профилактиката и лечението на заболяванията на дихателната система, като тежки бронхити и упорита кашлица. Изцяло натурален продукт!

Не се страхувайте от зимата, а се подгответе. Сега е идеалното време да останете във форма и да сте здрави. Ще откриете продуктите Велеви Фарма в цялата аптечна мрежа .

remedium.bg/altoria-sirop-pri-kashlitsa-h100-ml-7263/p

А в онлайн магазина на аптеки Ремедиум сиропа е на ПРОМОЦИОНАЛНА цена -15% до края на месец Ноември!

За допълнителна отстъпка вземете код velevi15
/валиден от 25.11.2022г до 30.11.2022г/

За всякакви въпроси може да ми пишете в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм .

Да запазим здравето си през студените дни чрез природата! Бъдете здрави, бодри и силни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *